Kimor Instal.lacions SL

El nostre equip.

Antonio Rodriguez

L’Antonio és la màxima expressió de coneixement en instal.lacions, un encarregat capaç de dirigir equips amb nombrosos membres i de dissenyar instal.lacions molt complexes. Sempre s’està formant i oferint les millors sol.lucions a l’empresa desprès de més de 40 anys treballant al sector.

Juan Flores

Un encarregat capaç de fer possible lo impossible, sempre aporta sol.lucions a tots els problemes i és una font d’inspiració per a qualsevol treballador. Aporta coneixement, sabiesa i experiència. Avui en dia és molt difícil trobar treballadors amb aquests atributs i és un gran plaer comptar amb ell al nostre equip.

Raul Omar Borquez

Un gran electricista, un magnífic professional i una gran persona. Aporta a l’equip l’experiència i el coneixement de més de 40 anys treballant al sector. Una gran sort per l’empresa comptar amb ell

Jonathan Hernández

En Jonathan és la última incorporació de l’empresa, instal.lador mallorquí des dels 16 anys treballant en instal.lacions i manteniments d’hotels fins fa prop de 2 anys que és va traslladar a Barcelona. Avui és un plaer comptar amb els seus serveis a la nostra empresa.

Ahmed Khattari

L’Ahmed porta des dels 20 anys al sector treballant a grans empreses. Avui tenim la sort de tenir-lo a la nostra, ell aporta al nostre equip una energia inesgotable, sempre té ganes de fer més i més i més…. Tot un actiu a Kimor Instal.lacions.

Ahmad Khoyaqui

l´Ahmad és un professional que domina també tot tipus d’instal.lacions, porta 12 anys treballant al sector i aporta al nostre equip joventut, professionalitat i un gran ambient. Sempre te un somriure i tot i portar poc temps amb nosaltres ja sembla que porta tota una vida.

Victor Bes

En Victor, un noi jove, compromès, format i amb una gran actitud de cara al treball, aporta al nostre equip compromís i lleialtat. Sempre ens recorda que no és fàcil trobar una bona feina i que a la nostra empresa sempre apostem per un equip de futur, on no ens agrada perdre a ningú.

Joan Flores

En Joan es el baby del nostre equip, tot i ser molt jove i portar sols un parell d’anys treballant en aquest sector és la clara imatge del poder és voler, com tots els nostres treballadors és una peça clau en el nostre equip que lluita cada dia per fer-se un gran oficial

Xavier Flores

Amb més de 20 anys d’experiència en el sector, en Xavi és un treballador polivalent capaç de realitzar les instal.lacions més complexes que ens trobem. Ell sempre ens garanteix entregar les instal.lacions ben fetes a terme.

Ir arriba